CW5-1.jpg
Charlotte's W5

Mass Designers created a sophisticated destination Bar and Restaurant dining space in a West London suburb for a successful local neighbourhood restaurant operator.

Formed from a Victorian Fire Station stable block adjacent to the original Old Fire Station, a conservatory extension houses a pre-dining bar and raised bench seating whilst the linear internal layout combines dining benches and a long galley open Kitchen.

Harnessing the original building's features, we have expressed the exposed structure and material fabric as a natural backdrop, whilst introducing new functional island bar and circulation stairs in a sympathetic and stylised material palette.

Deep button leather seating benches and upholstered Italian chairs combine with bespoke-designed laminated timber tabletops to create a unique and rewarding palette whilst dining and enjoying the unusual and unique cuisine.

With carefully considered lighting and bespoke joinery features, the venue offers a stunning and convivial environment to eat, drink and socialise.

Show More

© 2021 Mass Designers

Charlotte's W5 WC's